top of page

Серед найкращих – знову «Співограй»!

У період зимових канікул вихованці Народного художнього колективу «Вокальний ансамбль «Співограй» Центру творчості дітей та юнацтва «Соняшник» м. Білої Церкви відвідали одне з найгостинніших міст України – Львів. Саме у місті Лева з 10 по 11 січня 2016 року Українським державним центром позашкільної освіти спільно з Центром творчості дітей та юнацтва Галичини було проведено Всеукраїнський фестиваль-конкурс мистецтв для дітей та юнацтва «Різдвяні канікули».

Затишна концертна зала Центру творчості дітей та юнацтва Галичини зібрала до себе на гостину понад 50 кращих вокальних і хореографічних колективів та виконавців з усіх куточків України. Юні артисти представили високопрофесійному журі різдвяні вертепи, новорічні віншування, колядки, щедрівки та літературно-музичні композиції, що засвідчили глибоку повагу підростаючого покоління до культурно-історичних традицій, народних звичаїв та обрядів новорічно-різдвяного циклу.

Вихованці вокального ансамблю «Співограй» вкотре продемонстрували високий рівень виконавської майстерності та підготовки, отримавши схвальні оцінки журі й глядачів, і вибороли наступні нагороди:

І місце – Катерина Кочетова, номінація «Народний спів»;

ІІ місце – старша група вокального ансамблю «Співограй», номінація «Ансамблі»;

ІІІ місце – дует у складі Максима Вдовиченка та Владислава Клименка, номінація «Дуети».

Конкурсні виступи та гала-концерт переможців залишили у серцях усіх присутніх приємні святкові відчуття, які щороку несе для нас Різдво – радість, добро, надію та любов. Творча атмосфера конкурсу, цікаві екскурсії мальовничим середньовічним містом, живе спілкування з однолітками з усієї України залишили незабутні спогади у всіх учасників «Різдвяних канікул», а нашому «Співограю» додали наснаги на нові творчі звершення. То ж нехай новий рік стане щедрим на нагороди та відзнаки для цього чудового творчого колективу – яскравої пелюстки «Соняшника».

Останні новини
Більше новин
Архів новин
Новини за тегами
Тегов пока нет.
Новини в Iнтернетi
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page