top of page

Приймаємо гостей з Луганщини

На початку вересня вихованці гуртків ЦТДЮ «Соняшник», як і всі учні Білої Церкви, були активними учасниками благодійної акції «У Попасну для малечі зберемо до школи речі». А цими днями делегація педагогічних працівників навчальних закладів Попаснянського району Луганської області завітала у наше древнє місто над Россю.

Колеги-освітяни відвідали багато міських навчальних закладів, а 25 листопада завітали на гостини до «Соняшника» разом із начальником управління освіти і науки Білоцерківської міської ради Петриком Ю.Ф., завідуючою сектором виховної роботи та позашкільної освіти Щербань Л.О., головою міської організації профспілки працівників освіти і науки Чепурченком В.П.

Гості з цікавістю переглянули документальний фільм «У «Соняшника» – сонячні турботи», познайомилися із діяльністю одного з найбільших позашкільних навчальних закладів Київщини, здобутками вихованців та педагогів.

Вихованці народного вокального ансамблю «Співограй» подарували гостям свої мистецькі виступи, під час яких звучали пісні у виконанні всього ансамблю, а також вокальних дуетів у складі Максима Вдовиченка і Владислава Клименка, Юлії Трохимець та Катерини Поліщук, Дар’ї Олійник та Анастасії Костини. Керівник ансамблю – Гаврилюк О.М., відмінник освіти України, лауреат міської премії «За заслуги в галузі освіти», переможець цьогорічного Всеукраїнського конкурсу педагогічних працівників «Джерело творчості», поділилась із присутніми досвідом своєї роботи, розповіла про численні творчі перемоги колективу «Співограй».

Останні новини
Більше новин
Архів новин
Новини за тегами
Тегов пока нет.
Новини в Iнтернетi
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page