top of page
Запрошуємо до участі в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу рукописів
навчальної літератури для позашкільних навчальних закладів системи освіти у 2019 році!

До уваги керівників регіональних методичних служб, керівників, педагогічних і науково-методичних працівників закладів позашкільної, загальної середньої та вищої освіти Київщини!

На виконання наказу департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації від 07.03.2019 № 72 «Про організацію та проведення І (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу рукописів навчальної літератури для позашкільних навчальних закладів системи освіти у 2019 році» інформуємо про проведення КНЗ КОР «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів» у квітні-червні 2019 року обласного етапу Всеукраїнського конкурсу рукописів навчальної літератури для позашкільних навчальних закладів системи освіти.

На конкурс приймаються рукописи навчальної літератури у таких категоріях і номінаціях:

  • навчальні програми за військово-патріотичним напрямом позашкільної освіти (військовий профіль);

  • навчальні програми та навчальна література за дослідницько-експериментальним напрямом позашкільної освіти (наукове відділення «Комп’ютерні науки»);

  • навчальні програми та навчальна література за еколого-натуралістичним напрямом позашкільної освіти (аграрний профіль);

  • навчальні програми за науково-технічним напрямом позашкільної освіти (художньо-технічний профіль);

  • навчальна література за науково-технічним напрямом позашкільної освіти (спортивно-технічний профіль: авіамоделювання, ракетомоделювання, судномоделювання, радіопеленгація, картинг);

  • навчальні програми та навчальна література за художньо-естетичним напрямом позашкільної освіти (декоративно-ужитковий профіль (іграшки-сувеніри, народна іграшка).

Заявка, один примірник рукопису на паперовому й електронному носіях подаються до відділу виховної роботи та позашкільної освіти КНЗ КОР «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів» (м. Біла Церква, вул. Ярослава Мудрого, 37, каб. 402) до 20 травня 2019 року.

Умови проведення, рекомендації щодо оформлення рукописів навчальної літератури – в наказі ДОН КОДА від 07.03.2019 № 72 «Про організацію та проведення І (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу рукописів навчальної літератури для позашкільних навчальних закладів системи освіти у 2019 році».

bottom of page